Pyramis se numara printre cei mai respectati producatori de hote, asta pentru ca echipeaza fiecare model cu functii suplimentare si il realizeaza cu cel mai modern design. Daca ai decis sa iti cumperi un dispozitiv de la acest brand, iti prezentam cateva sugestii, menite sa te inspire sa alegi o  hota telescopica Pyramis la un pret bun.

 

Pyramis Sliding 1144NDX

1. Pyramis Sliding 1151BLXDaca vrei sa alegi cea mai buna hota telescopica Pyramis din perspectiva raportului dintre pret si capacitatea de absorbtie, atunci aceasta varianta este cea adecvata. Costul de achizitie se incadreaza in gama moderata, pe cand capacitatea de ventilare este foarte mare, ajungand la un numar de 606 metri cubi pentru fiecare ora la turatie maxima. In urma unui scurt calcul, iti poti da seama ca si intr-o bucatarie de peste 25mp, aceasta piesa va functiona optim. Spre deosebire de multe modele de hote de pe piata, care se incadreaza in clasa de economie energetica E sau F, acest dispozitiv e repartizat in D, prin intermediul unui consum de  163kW/an, fiind si la acest capitol eficient. Include un motor, dar si un filtru facut din aluminiu, refolosibil. Spoturi cu halogen asigura lumina suficienta in spatiul dedicat gatitului, iar butoanele garanteaza minimum de control. Fiind un aparat cu motor puternic, va produce zgomot pe masura, aproximativ 73dB la treapta maxima.

Click aici pentru a cumpara modelul de pe eMAG.ro!

 

 

Pyramis SLIDING 1151X

2. Whirlpool AKR 749 NBNelipsita din clasamentele cu cele mai bune hote telescopice Pyramis, aceasta versiune este recomandata pentru gospodariile in care se gateste zilnic, pentru ca se descurca bine in spatii cu suprafata medie sau extinsa. Deduci asta din volumul de aer dezlocuit intr-o ora, care are valoare de 315mc. Doua motoare cu putere totala de 220W ventileaza rapid si eficient, dar determina si un consum de energie relativ mare, incadrand aparatul in clasa F de economie. Pentru filtrare se utilizeaza o componenta usoara, confectionata din aluminiu, asadar filtrul fiind din gama celor refolosibile. Functia de iluminarea se produce prin intermediul becurilor cu halogen, in numar de doua. Tehnologia moderna incorporata permite controlul electronic si setarea prin touch screen sau telecomanda. Pentru fiabilitate, piesa integreaza functie de temporizator si una cu semnal pentru saturatia filtrelor. Hota e incorporabila, avand o latime conventionala pentru astfel de variante, 60cm. Ca orice alt model de capacitate moderata spre mare, cantareste in jur de 8Kg.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre produs, click aici!

 

 

Pyramis SLIDING 1350W

3. TEKA CNL 2 2002Iata ca topul acesta include si o hota telescopica Pyramis ieftina si buna. Fiind printre cele mai performante in categoria sa de pret, piesa integreaza doua motoare si ofera o putere de 220W. Chiar daca asta sugereaza si un consum mai mare la energie electrica, te va multumi capacitatea de aerisire, care permite absorbtia a 352mc de aer pentru perioada unei singure ore. Modelul este echipat cu un filtru realizat pe baza de aluminiu, componenta usor de intretinut si cu schimbare dupa un numar considerabil de utilizari. Pe timp de noapte, ai la dispozitie iluminare cu un spot din gama becurilor cu halogen, care te ajuta sa observi obiectele plasate in zona de gatit cu usurinta. Alaturi de aceasta optiune, mentionam si functia de reglaj simplu, prin utilizarea pe rand a motoarelor. Dispozitivul produce 63dB, echivalentul unei conversatii normale, ca intensitate sonora. Bineinteles, hota este incorporabila, avand dimensiuni de 17.4 x 59.9 x 30.3 cm si 8Kg.

Pentru a achizitiona produsul de pe eMAG.ro