Se pune problema sa cumperi o hota telescopica noua, dar nu stii ce varianta sa alegi? Daca te-ai hotarat asupra unui model telescopic, macar stii in ce categorie sa te incadrezi. Ca sa poti alege cel mai convenabil produs dintre mai multe hote de bucatarie telescopice ieftine si bune, verifica urmatoarea lista cu sugestii.

 

Bosch DHI635HX

1. Bosch DHI635HXDesemnata drept cea mai buna hota de bucatarie telescopica de la Bosch, conform calculelor noastre, aceasta piesa este recomandata utilizatorilor care au o bucatarie voluminoasa. Dispozitivul este capabil sa ventileze un volum de 400 metri cubi de aer pe ora, fiind adecvat unei incaperi cu o suprafata de peste 20mp. Modelul se extinde telescopic, permitandu-ti sa economisesti din spatiu, atunci cand nu il pui in functiune. Cu o putere de 160W, un motor eficient si un consum anual de 87.3 kW, aparatul se incadreaza in clasa de economie energetica D, deci nu este chiar cel mai economic de pe piata. Totusi, compenseaza prin rapiditatea cu care improspateaza aerul. Ca functii, merita a fi amintite optiunea de iluminare cu doua lampi de 40W si cea de reglaj al puterii turbinei radiale in trei trepte, ambele facand utilizarea facila si confortabila. Filtrul incorporat este metalic, deci caracterizat prin durabilitate. Piesa cantareste 8Kg si lucreaza putin zgomotos, cu maxim 67dB produsi.

Click aici pentru a cumpara produsul!

 

 

Studio Casa Slim Lean Roma

2. Studio Casa Slim Lean RomaUn alt model, incadrat printre cele mai bune hote de bucatarie telescopice este si acest dispozitiv cu performanta inalta, care merita mentionat datorita pretului de achizitie uimitor de bun. Capabilitatile aparatului indica o utilizare in camere cu volum extins, deoarece va improspata un impresionant volum de 400mc de aer in numai 1h. Modelul este telescopic si incorporabil, integrandu-se bine in aproape orice bucatarie. Functioneaza cu un motor turbo, a carui turatie poate fi reglata in 3 trepte, permitandu-ti sa faci economie de energie, cand aburii rezultati din prepararea alimentelor sunt in cantitati scazute. Include un filtru din aluminiu, a carui igienizare se face foarte usor, promitand o perioada de functionare extinsa, cu inlocuire intarziata. Are si optiune de iluminare, cu o lampa de 25W. Deoarece consumul energetic e de 76 kWh pe an, se incadreaza intr-una dintre clasele moderate ca economie, D. Se monteaza cu burlan de 120mm si cantareste 8Kg.

Click aici pentru a cumpara produsul de pe eMAG.ro!

 

 

Beko CTB 6407 X

3. Beko CTB 6407 XDaca ai ajuns sa iti doresti o hota de bucatarie telescopica la un pret bun, de ce sa nu incerci aceasta oferta de la Beko? Aparatul este confectionat ca piesa incorporabila, cu un design simplu, traditional. Din perspectiva tehnica, se remarca o putere optima, 140W, care determina ventilarea unui volum de aproximativ 280mc de aer pe ora. Se poate folosi doar pentru recircularea de aer sau si pentru evacuare, in functie de posibilitatile de montaj. Este echipata cu un singur motor si incadrata in clasa E de economie energetica, ceea ce inseamna ca poate consuma ceva mai multa energie decat alte modele. Functiile includ doua optiuni: iluminarea prin intermediul a doua surse de lumina de 40W fiecare si controlul de turatie in 3 trepte, cu panou mecanic. Asadar, piesa se intrebuinteaza la fel de facil ca oricare alta. In plus, un filtru de aluminiu garanteaza functionare indelungata, pana la uzaj si inlocuire. Zgomotul produs este destul de ridicat, 63dB.

Pentru mai multe detalii, click aici!