Daca a venit momentul sa iti cumperi o noua hota incorporabila pentru gospodarie, afla ca modelele telescopice sunt la mare cautare si au randament bun in raport cu un spatiu restrans ocupat. Pentru a te ajuta sa alegi o hota telescopica incorporabila ieftina si buna, iata cateva sugestii de produse oferite la pret avantajos.

 

Electrolux EFP6440X

1. Electrolux EFP6440XCea mai buna hota incorporabila telescopica de la Electrolux poate fi a ta, mai ales cand cauti si un pret moderat la asa ceva. Acest produs se remarca in principal prin capacitatea sa de absorbtie, care e cotata la o valoare ridicata, respectiv 384mc/h. O vei integra fara probleme in bucataria locuintei, chiar si daca spatiul acesteia depaseste 20mp si chiar daca se gateste zilnic. Sistemul ingenios de depozitare a filtrului iti permite sa il scoti si sa il speli separat, acesta fiind confectionat din aluminiu. Cu alte cuvinte, filtrul este refolosibil si iti permite sa economisesti fonduri. Ca sa ai tot confortul in timp ce gatesti, chiar si pe timp de noapte, inginerii au integrat un sistem de iluminat format din doua lampi de maxim 40W. Avand in vedere ca include doua motoare, ai la dispozitie cel putin 2 trepte de reglaj, iar la turatie ridicata se va produce un zgomot considerabil, cu valori de 71dB.

Click aici pentru a citi mai multe pareri si detalii!

 

 

Heinner HTCH-440FS

2. Heinner HTCH-440FSDaca verifici un clasament cu cele mai bune hote incorporabile telescopice de la Heinner, vei descoperi ca si acest produs apare mentionat. Iti vei da seama ca e facut pentru spatii extinse, cu suprafata de pana la 20 de metri patrati, caci are o capacitate de aerisire de 330mc/h. Dispozitivul include doua motoare si ofera o putere totala de 100W. Aceste performante determina si un consum energetic ceva mai ridicat, de 167 kW pe an, de unde si incadrarea intr-o clasa de economie energetica inferioara, E. Iluminarea spatiului de lucru se produce cu ajutorul a doua lampi, fiecare a cate 40W. Filtrul este facut din aluminiu, astfel incat sa fie doar curatit si refolosit, iar asta pentru o perioada destul de indelungata. Poti stabili cam la ce turatie sa lucreze, pentru ca inlcude panou de control mecanic, cu functie de reglaj in doua trepte. Acesta hota telescopica produce un zgomot destul de sesizabil la functionare, anume cu valori de 65dB.

Pentru a afla pretul produsului, click aici!

 

 

Star-Light HAT-260SS

3. Star-Light HAT-260SSVazand informatiile despre aceasta oferta, vei deduce ca ai de-a face cu o hota incorporabila telescopica la un pret bun. Modelul poate fi integrat usor in bucatarie si masoara numai 17.6 x 60 x 43cm. Doua motoare puternice, de cate 100W fiecare, asigura ventilarea cu un debit de valoare maxima de 329.3mc/h, corespunzator unei incaperi cu suprafata de 18 – 20mp si inaltime de 2.5m. Clasa de economie energetica este F, deci consumul anual este mai notabil, 167.1 kW/an. In ceea ce priveste filtrarea, produsul include un filtru facut din aluminiu, care se igienizeaza usor, urmand a fi refolosit de cateva ori inainte sa fie inlocuit, deci economisind astfel fonduri. Beneficiezi de functie pentru reglaj de putere, prin utilizarea unuia sau a ambelor motoare. Doua lampi de iluminare de 40W asigura vizibilitate buna in spatiul de preparare a alimentelor. Piesa este prevazuta cu unele parti realizate din inox si emite zgomot relativ ridicat, de 65dB.

Click aici pentru a cumpara produsul de pe eMAG.ro!