Daca vrei anume cea mai eficienta hota pentru ventilarea spatiului bucatariei tale, vei alege una cu doua motoare, mai ales cand incaperea mai are si suprafata extinsa. Ca sa te ajutam sa identifici o hota telescopica cu 2 motoare ieftina si buna, iata un set de produse pe care ti le mentionam ca sugestii.

 

Whirlpool AKR 643 GY

1. Whirlpool AKR 643 GYAcest model de la Whirlpool poate sa se inscrie fara probleme in concursul pentru cea mai buna hota telescopica cu 2 motoare de la acest brand. In primul rand, mentionam ca dezvolta o putere de 120W, de unde rezulta absorbtie rapida, insa un consum energetic de clasa F, de 156 kW/an. Totusi, avand in vedere ca poate reimprospata aerul din bucatarii cu suprafata extinsa, prin intermediul unui volum dezlocuit de 320mc/h, nu iti vei mai face probleme referitoare la consum, caci lucreaza atat de rapid, incat nici n-ai s-o tii prea mult in functiune. Doua filtre de grasime si unul din aluminiu asigura filtrare de calitate si o durata de utilizare destul de extinsa. Nu lipsteste functia de iluminare, realizata prin 2 becuri a cate 40W si cea de reglaj pentru turatie, disponibila si aceasta in 3 trepte. Hota are control mecanic, e micuta, 17.5 x 59.8 x 28cm, si cantareste 7.5Kg.

Pentru a achizitiona produsul de pe eMAG.ro, click aici!

 

 

Heinner HTCH-440FS

2. Heinner HTCH-440FSDaca e sa discutam despre o hota telescopica cu 2 motoare la un pret bun, aceasta piesa isi va face loc cu usurinta in ecuatie. Produsul garanteaza putere de 100W, care determina capabilitati bune de ventilare. Iti poti da seama de aceasta din volumul de aer filtrat, care va avea o valoare de 330mc pe ora. Raportat la un consum energetic de 167 kW/an, clasa de eficienta este una relativ inferioara, F, dar nu vei avea timp sa o lasi sa lucreze excesiv, tinand cont de rapiditatea cu care isi face treaba. Filtrul este realizat din aluminiu, usor, rezistent si facil de igienizat, astfel incat devine refolosibil dupa curatare. Hota este echipata si cu doua becuri, care iti vor ilumina suprafata pe care gatesti, oferind cate 40W. Controlul mecanic permite folosirea preferentiala a unuia sau a ambelor motoare. Modelul este facut din inox, masoara 17.6 x 60 x 48cm, iar cand e pornit va produce maxim 65dB.

Pentru pretul produsului, click aici!

 

 

Pyramis Sliding 1151X

3. Pyramis Sliding 1151XPrintre cele mai bune hote telescopice cu 2 motoare de la Pyramis se poate situa modelul observabil in acest exemplu. Piesa ofera nu mai putin de 220W si va putea face fata in incaperi extinse, caci aeriseste si dezlocuie un volum maxim de 315 metri cubi. Din acest motiv, dispozitivul este incadrat in clasa F, ca economie energetica, insa vei ignora consumul, cand vei observa cum lucreaza. Filtrul din aluminiu se remarca prin rezistenta, durabilitate si mentenanta usoara. Doua becuri de tipul spoturilor cu halogen proiecteaza fascicule luminoase pe suprafata de preparare si functioneaza cu cate 50W. Functiile suplimentare indica un dispozitiv ultra-performant: telecomanda, control tactil, temporizator si un indicator pentru nivelul de saturatie al filtrelor. Din asta deduci cel mai usor ca sistemul de control este unul electronic, foarte modern si ergonomic. Dimensiunile sunt tipice pentur o piesa telescopica incorporabila, 17.4 x 59.9 x 30.3cm, fata de greutatea destul de mare, de 8Kg.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre acest produs, click aici!