Cand preferi sa iti decorezi bucataria intr-un stil aparte, e logic sa mizezi pe o alegere de dispozitive mai pretentioasa drept coeficient estetic. In materie de hote, sunt foarte apreciate cele negre, iar daca te-a acaparat si pe tine acest trend, iata, in continuare, cateva oferte care te vor inspira sa alegi o hota telescopica neagra la un pret bun.

 

Pyramis Sliding 1151BLX

1. Pyramis Sliding 1151BLXPentru utilizatorii care se declara interesati de cea mai buna hota telescopica neagra, avem ca recomandare acest model de la Pyramis. La nivel tehnologic, incepem prin a mentiona o putere de 220W. Acest parametru indica doua aspecte: primul este un consum energetic mai ridicat, de clasa F, insa al doilea te va face sa-l ignori, caci presupune o capacitate de aerisire extinsa, de 315 metri cubi de aer pe ora. Poti monta hota intr-o incapere cu suprafata de peste 18mp, iar aceasta va putea face fata in orice context. Un alt motiv pentru care piesa este considerata foarte moderna il reprezinta cumulul de functii controlate electronic. Ai la dispozitie iluminare cu spoturi cu halogen, telecomanda, afisaj digital cu functie touch screen si un sistem foarte util pentru fiabilizare, care iti va spune in ce moment trebuie schimbate filtrele. Acestea sunt facute din aluminiu, si vor avea o durata de viata considerabila. Modelul se integreaza usor, masurand 17.4 x 59.9 x 30.3 cm, la o greutate de 8Kg.

Click aici pentru mai multe detalii, preturi si pareri!

 

 

Whirlpool AKR 749 NB

2. Whirlpool AKR 749 NBDaca nu-ti permiti o investitie considerabila si vrei o hota telescopica neagra ieftina si buna, incearca sa analizezi cateva dintre capabilitatile specifice acestei piese de la Whirlpool. Puterea este parametrul pe care il vom aminti mai intai, caci are valoarea de 150W si va determina evacuarea sau recircularea rapida a aerului cu un debit de valoare mare, respectiv 336mc/h, pentru bucatarii cu suprafata maxima de 20mp. Clasa energetica este moderata spre inferioara, E, din cauza consumului anual de 127 kW. Piesa include un singur motor si un filtru din aluminiu. Nu vei avea probleme de mentenanta, caci componentele din aluminiu se pot igieniza chiar si doar cu o carpa cu apa calduta, putand fi reutilizate ulterior. Desi controlul se face doar mecanic, cele trei trepte de viteza iti vor fi suficiente pentru a evacua aerul cu viteza preferentiala si in functie de cat abur rezulta la gatit. Ai si spatiul de lucru iluminat de 2 becuri de 20W.

Click aici pentru a afla pretul produsului!

 

 

TEKA CNL 2 2002

3. TEKA CNL 2 2002Nu putem sa omitem dintre cele mai bune hote telescopice negre acest produs, recomandat in principal pe baza unei capacitati de absorbtie remarcabile, de 388mc/h. Dupa efectuarea unui scurt calcul, deducem ca modelul se potriveste bine in bucatarii ce au suprafata mare, pana in 20 metri patrati, pentru locuinte tip vila sau case de vacanta. Hota include doua motoare si va avea un consum de energie relativ mare, de peste 200kW pe an. Filtrele sunt metalice, deci le poti detasa si spala separat, refolosindu-le inainte de a le schimba de tot. Doua functii merita a fi amintite aici: posibilitatea de a regla viteza de lucru in trei etape diferite si optiunea cu iluminare pentru spatiul deasupra caruia plasezi hota. Ambele optimizeaza intrebuintarea dispozitivului, demonstrand adaptabilitatea si versatilitatea acestuia. Ventilarea la turatie maxima poate fi relativ zgomotoasa, cu valoare de 66dB. Latimea standardizata, de 60cm, iti va permite sa o asamblezi laolalta cu restul pieselor din bucatarie.

Click aici pentru mai multe poze!